MAN BusTopService: Onze knowhow. Uw tijdswinst.

Onze BusTopService is uw garantie op een onberispelijk onderhoud, zodat uw bus steeds op de weg blijft. Pluk de vruchten van een uitzonderlijke expertise op het gebied van bussen, een complete dienstverlening voor een maximale gebruiksduur en een pan-Europees servicenetwerk.

Wat zijn de voordelen voor u als klant?

  • Een snelle, all-inclusive service reparatie- & onderhoudsservice voor iedere bus of coach, ongeacht het model of bouwjaar
  • Korte stilstandtijden met maximale service openingsuren
  • Gekwalificeerd en geschoold personeel

Uw bus is in goede handen

Een oplossing voor ieder probleem: dat is MAN BusTopService. Met een service aanbod gebaseerd op competenties en prestaties kunnen we onderhoud & reparatie aanbieden voor alle MAN en Neoplan bus modellen, ongeacht het bouwjaar. Naast mechanische en elektronische reparaties, biedt MAN BusTopService ook volgende diensten:

  • Onderhoudswerken uitgevoerd volgens het onderhoudsboekje
  • Werken aan de banden, de ruiten, de lak en het koetswerk
  • Montage van banden
  • Lak- & koetswerk
  • Voertuigvoorbereiding

Dit alles gebeurt door échte specialisten. 
Zodra u met uw bus aankomt bij een BusTopService, wordt uw voertuig onder handen genomen door een competent serviceteam. Onze busspecialisten hebben een specifieke aanvullende opleiding gevolgd en krijgen nog voortdurend bijscholing. Ze kennen uw MAN- of Neoplan-bus tot in de kleinste details. Bovendien gebruiken we de modernste werktuigen en diagnosetools om uw bus volgens de regels van de kunst te herstellen. Zo kunt u altijd met een gerust hart de weg op.


Waar kan ik een MAN BusTopService vinden in België?

Op onderstaande kaart kunt u alle MAN BusTopService punten in België terugvinden. 


Kostbare tijd besparen met haal- & breng service

Bespaar uw kostbare tijd met de haal- & breng service van MAN BusTopService. Een afspraak maken met een werkplaats is altijd wat tijdrovend: uw voertuig naar de werkplaats brengen, zelf terug gaan en het voertuig later zelf gaan ophalen. Bij MAN BusTopService vinden we dat dit makkelijker moet. Daarom kunt u bij ons profiteren van een uitgekiende haal- & brengservice: wij komen uw bus ophalen, voorzien u (indien nodig) van een vervangvoertuig en brengen de bus na reparatie bij u terug.


Wij zijn er voor u

Contacteer MAN BusTopService

Contacteer MAN BusTopService

U hebt een vraag?
Contacteer MAN BusTopService via:

MAN Brabant
Brusselsesteenweg 406
1730 Kobbegem
02 454 85 10
brabant@man.eu

Brochure MAN BusTopService

Brochure MAN BusTopService

Meer weten over de MAN BusTopService? Download hier de brochure.

Hulp nodig onderweg? Mobile 24

Hulp nodig onderweg? Mobile 24

Een panne kan altijd voorkomen & komt altijd ongelegen. Dankzij MAN Mobile24 staan wij 7 dagen op 7 en 24 uur per dag lang klaar voor u.

Contacteer Mobile 24 via: 00800 66 24 53 24