Europa Truck Trial

- UITGESTELD TOT NADER TEGENBERICHT -

Door de huidige Covid-19 maatregelen, zijn we met veel spijt in ons Truckershart genoodzaakt de Truck Trial van 16 en 17 Mei tot nader tegenbericht uit te stellen.
We zijn momenteel op zoek naar een alternatieve datum om dit spektakel door te laten gaan. We houden alle Truck Trial fans op de hoogte via al onze online kanalen (Facebook, Instagram en www.man.be).

Stay Healthy, Take Care!

Het volledige MAN België Team, in samenwerking met de Truck Trial organisatie.

Europa Truck Trial | 16-17 Mei 2020

Zet je schrap want MAN brengt, na een eerste succesvolle editie, de Truck-Trial opnieuw naar België! Geen uitdaging te groot, geen helling te steil voor deze waaghalzen die hun trucks werkelijk tot de grenzen van het haalbare duwen en het tegen elkaar opnemen op de meest waanzinnige parcours. Reken dit jaar op een nog grootsere aanpak met niet alleen meer randanimatie maar ook een heus opbouwersdorp met een gevarieerde mix aan MAN voertuigen.

Dé eyecatcher wordt ongetwijfeld het nieuwe MAN TG gamma dat tijdens de Truck Trial zijn Belgische première zal beleven. De ideale gelegenheid dus om het nieuwe gamma “vanbinnen én vanbuiten” te ontdekken.

Gedurende het weekend van 16 en 17 mei vormt de zandgroeve van Mont-Saint-Guibert opnieuw het adembenemende decor voor de Truck-Trial. Verwacht je aan veel pk’s, veel zand en vooral veel fun tijdens hét event van het jaar dat je absoluut niet mag missen.

Reserveer nu  je tickets en geniet van een voordelige inkomprijs aan de kassa. 


Reserveer uw tickets aan voordelig tarief