Klantverhalen

 

La Fleur Du Pain

La Fleur Du Pain is actief als industriële bakkerij in Brussel en heeft één belangrijke doelstelling: hun wagenpark zo groen en efficiënt mogelijk krijgen. Met de MAN eTGE konden we op deze uitdagende transportvraag een gepast antwoord geven.

Bekijk de video
 

Eggermont

TGS - Vrachtwagen

Grondwerken Eggermont is een gevestigde waarde in grond- en afbraakwerken, rioleringswerken en aanleg en hebben zo hun eigen redenen om te kiezen voor krachtige MAN vrachtwagens.

Bekijk de video
 

BNS

TGS - Vrachtwagen

BNS is een bedrijf gevestigd in Wallonië en gespecialiseerd in het uitvoeren van bodemonderzoek. Om die activiteiten tot een goed einde te brengen, hebben ze nood aan een betrouwbaar en rendabel wagenpark.

Bekijk de video
 

Bosmans

TGS - Vrachtwagen

Bosmans is actief in de handel van landbouwgrondstoffen en heeft een team dat opereert als een geoliede machine. Dit in ondersteuning met 3 krachtige vrachtwagens zorgt voor een onderneming vol activiteit en bedrijvigheid.

Bekijk de video
 

EDW Formation

EDW Formation geeft rijopleidingen aan chauffeurs en zorgt op die manier voor veiligere wegen. Daarvoor kiezen ze steevast voor MAN.

Bekijk de video
 

Rolot & Fils

Rolot & Fils is actief in de bosbouwsector en heeft dus nood aan betrouwbare vrachtwagens. Ooit kozen ze voor hun eerste MAN vrachtwagen, dat werd al snel een tweede en een derde...

Bekijk de video