Welkom bij MAN TopUsed België

Bent u op zoek naar een tweedehands bedrijfsvoertuig?

Met een ruim aanbod aan kwalitatieve tweedehands MAN voertuigen is MAN TopUsed België de referentie in tweedehands MAN vrachtwagens, bestelwagens & bussen. Wij bieden u het juiste tweedehands bedrijfsvoertuig tegen de beste prijs, complete service en een snelle levering.

MAN TopUsed België heeft een jarenlange ervaring in de wereldwijde import en export van gebruikte MAN voertuigen. Ben u op zoek naar een kwalitatief tweedehands bedrijfsvoertuig? Bekijk dan zeker eens het huidge MAN TopUsed aanbod vrachtwagensbestelwagens en bussen.

Wat is MAN TopUsed?

MAN TopUsed is de tweedehands afdeling van MAN Truck & Bus België.TopUsed verdeelt jonge tweedehands vrachtwagens, bestelwagens en bussen die qua betrouwbaarheid en service te vergelijken zijn met nieuwe voertuigen.

U kan als klant met even veel vertrouwen een gebruikte trekker of bakwagen aankopen, al was het een nieuw bedrijfsvoertuig. Het gros van de MAN TopUsed voertuigen is afkomstig uit de buyback vloot, ieder voertuig wordt bij binnenkomst grondig gecontroleerd en waar nodig hersteld. Op ieder voertuig geniet u bovendien van 24 maanden garantie.

Daarnaast kan u bij MAN TopUsed terecht voor verschillende financieringsmogelijkheden en leasingformules. Met een eigen vloot van maar liefst 35 Rental voertuigen (zowel trekkers, als bakwagens als bestelwagens) kunt u ook op een korte of lange termijn een kwalitatief MAN voertuig huren.

MAN TopUsed Center

Het MAN TopUsed center is gelegen vlak naast het invoerdersgebouw van MAN Truck & Bus België. In het TopUsed center wordt u geholpen door een gemotiveerd team dat u met kennis van zaken begeleid naar uw ideale tweedehands vrachtwagen, bestelwagen of bus.


U kan geld besparen dankzij de tweedehands bedrijfsvoertuigen van MAN TopUsed

Als betrouwbare partner staat MAN TopUsed voor U klaar. U profiteert van topkwaliteit. Vertrouw op onze experts. Onze voertuigen worden uitgebreid getest voordat ze als MAN TopUsed-voertuigen worden aangeboden. Of het nu om nieuwere of oudere tweedehands voertuigen gaat, bij ons krijgt u de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. En dankzij deze kwaliteitsgarantie kunt u op uw beurt geld besparen.

" Kiezen voor een tweedehands bedrijfsvoertuig van MAN TopUsed, is kiezen voor een duurzame investering in de toekomst van uw bedrijf. "

Ontdek hier hoe u geld kan besparen dankzij de tweedehands bedrijfsvoertuigen van MAN TopUsed.

MAN TopUsed voertuigen

De door MAN TopUsed aangeboden tweedehands vracht- & bestelwagens en bussen worden steeds uitvoerig gecontroleerd alvorens ze worden verkocht. Hierdoor is er voor iedereen een kwaliteitsvol tweedehands voertuig beschikbaar.

MAN TopUsed vrachtwagens

MAN TopUsed vrachtwagens

Ontdek het ruime aanbod tweedehands MAN vrachtwagens. Uw volgende vrachtwagen vanaf €17.000,-.

Ontdek hier het gamma tweedehands vrachtwagens.

MAN TopUsed bestelwagens

MAN TopUsed bestelwagens

De MAN TGE is de bestelwagen van MAN die zijn lancering zeker niet gemist heeft. Recent kunnen wij u ook jonge tweedehands bestelwagens leveren.

Ontdek hier het gamma tweedehands bestelwagens.

MAN TopUsed bussen

MAN TopUsed bussen

De MAN & Neoplan bussen zijn de absolute toppers in de markt van personenvervoer. Wij kunnen u tweedehands bussen leveren van de merken MAN en Neoplan.

Ontdek hier het gamma tweedehands bussen.


Contact opnemen

U bent op zoek naar een tweedehands bedrijfsvoertuig en wil graag meer informatie?

Contacteer MAN TopUsed

Aanbod tweedehands vrachtwagens

Bekijk het aanbod tweedehands MAN vrachtwagens en vergelijk.

Aanbod bekijken

Aanbod tweedehands bestelwagens

Bekijk het aanbod tweedehands MAN bestelwagens en vergelijk.

Aanbod bekijken

Aanbod tweedehands bussen

Bekijk het aanbod tweedehands MAN & Neoplan bussen en vergelijk

Aanbod bekijken