MAN TopUsed is de tweedehands afdeling van MAN Truck & Bus België

Huidig aanbod bekijken

Welkom bij MAN TopUsed België

Bent u op zoek naar een tweedehands bedrijfsvoertuig?

Met een ruim aanbod aan kwalitatieve tweedehands MAN voertuigen is MAN TopUsed België de referentie in tweedehands MAN vrachtwagens. Wij bieden u de juiste tweedehands vrachtwagen tegen de beste prijs, complete service en een snelle levering.

MAN TopUsed België heeft een jarenlange ervaring in de wereldwijde import en export van gebruikte MAN voertuigen. Ben u op zoek naar een kwalitatieve tweedehands vrachtwagen? Bekijk dan zeker eens het huidge MAN TopUsed aanbod.

Wat is MAN TopUsed?

MAN TopUsed is de tweedehands afdeling van MAN Truck & Bus België.TopUsed verdeelt jonge tweedehands vrachtwagens die qua betrouwbaarheid en service te vergelijken zijn met nieuwe voertuigen.

U kan als klant met even veel vertrouwen een gebruikte trekker of bakwagen aankopen, al was het een nieuw bedrijfsvoertuig. Het gros van de MAN TopUsed voertuigen is afkomstig uit de buyback vloot, ieder voertuig wordt bij binnenkomst grondig gecontroleerd en waar nodig hersteld. Op ieder voertuig geniet u bovendien van 24 maanden garantie.

Daarnaast kan u bij MAN TopUsed terecht voor verschillende financieringsmogelijkheden en leasingformules. Met een eigen vloot van maar liefst 35 Rental voertuigen (zowel trekkers, als bakwagens als bestelwagens) kunt u ook op een korte of lange termijn een kwalitatief MAN voertuig huren.

MAN TopUsed Center

MAN TopUsed Center

Het MAN TopUsed center is gelegen vlak naast het invoerdersgebouw van MAN Truck & Bus België. In het TopUsed center wordt u geholpen door een gemotiveerd team dat u met kennis van zaken begeleid naar uw ideale tweedehands vrachtwagen.

U kan in het TopUsed center terecht op volgende tijdstippen:
Maandag tot vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 12:00

MAN TopUsed voertuigen

MAN TopUsed voertuigen

De door MAN TopUsed aangeboden tweedehands vrachtwagens worden steeds uitvoerig gecontroleerd alvorens ze worden verkocht. Hierdoor is er voor iedereen een kwaliteitsvol tweedehands voertuig beschikbaar.

Bekijk hier het huidige MAN TopUsed aanbod.