U bespaart geld dankzij de tweedehands bestelwagens van MAN TopUsed

Offerte aanvragen

U volgende tweedehands bestelwagen vindt u bij MAN TopUsed

Met een ruim aanbod aan kwalitatieve tweedehands MAN voertuigen is MAN TopUsed België de referentie in tweedehands MAN bestelwagens. Wij bieden u de juiste tweedehands bestelwagen tegen de beste prijs, complete service en een snelle levering

Waarom kiezen voor een tweedehands bestelwagen van MAN TopUsed?

Ruim aanbod tweedehands bestelwagens

Ruim aanbod tweedehands bestelwagens

MAN TopUsed beschikt over een ruim aanbod aan jonge tweedehands MAN bestelwagens. De MAN TGE is de bestelwagen van MAN die zijn lancering zeker niet gemist heeft. Eind Juni 2019 werd de TGE nog verkozen tot 'Beste bestelwagen van 2019'. Dankzij het grote verkoopsucces van de MAN TGE kunnen we sinds recent ook jonge tweedehands bestelwagens leveren.

MAN TopUsed Center

MAN TopUsed Center

Het MAN TopUsed center is gelegen vlak naast het invoerdersgebouw van MAN Truck & Bus België. In het TopUsed center wordt u geholpen door een gemotiveerd team dat u met kennis van zaken begeleid naar uw ideale tweedehands bestelwagen.

Checked.Certified.Trusted

Checked.Certified.Trusted

Checked. Certified. Trusted. Daar staat MAN TopUsed dagdagelijks voor. Ieder voertuig dat bij MAN TopUsed binnenkomt ondergaat eerst een grondige screening op kwaliteit. Enkel de voertuigen die aan de strenge eisen voldoen worden door TopUsed te koop aangeboden.


De MAN TGE - Niet zomaar een bestelwagen

Jarenlange ervaring met bedrijfsvoertuigen
Dankzij de jarenlange ervaring van MAN Truck & Bus met bedrijfsvoertuigen is de MAN TGE gemaakt met de nodige opgedane kennis die ervoor zorgt dat er een bestelwagen in de markt staat die aan ieders wensen kan voldoen.

Talloze op- en ombouwmogelijkheden
Door de uitstekende contacten met op- en ombouwers is de MAN TGE beschikbaar in zowat iedere mogelijke variant, die voor ieder soort werkzaamheid kan worden ingezet.

Een laadruimte om U tegen te zeggen
De MAN TGE is beschikbaar in verschillende formaten, met een maximale laadruimte van maar liefst 18,4m³

De service van een vrachtwagen
U profiteert met uw tweedehands MAN bestelwagen optimaal van een premium service op truck niveau.