U bespaart geld dankzij de tweedehands vrachtwagens van MAN TopUsed

Offerte aanvragen

U volgende tweedehands vrachtwagen vindt u bij MAN TopUsed

Met een ruim aanbod aan kwalitatieve tweedehands MAN voertuigen is MAN TopUsed België de referentie in tweedehands MAN vrachtwagens. Wij bieden u de juiste tweedehands vrachtwagen tegen de beste prijs, complete service en een snelle levering

Waarom kiezen voor een tweedehands vrachtwagen van MAN TopUsed?

Ruim aanbod tweedehands vrachtwagens

Ruim aanbod tweedehands vrachtwagens

MAN TopUsed beschikt over een ruim aanbod aan jonge tweedehands MAN vrachtwagens. Van TGL/TGM naar TGS tot TGX, bij MAN TopUsed kunt u terecht voor een kwalitatief tweedehands voertuig dat geschikt is voor ieder soort werkzaamheden.

MAN TopUsed Center

MAN TopUsed Center

Het MAN TopUsed center is gelegen vlak naast het invoerdersgebouw van MAN Truck & Bus België. In het TopUsed center wordt u geholpen door een gemotiveerd team dat u met kennis van zaken begeleid naar uw ideale tweedehands vrachtwagen.

Checked.Certified.Trusted

Checked.Certified.Trusted

Checked. Certified. Trusted. Daar staat MAN TopUsed dagdagelijks voor. Ieder voertuig dat bij MAN TopUsed binnenkomt ondergaat eerst een grondige screening op kwaliteit. Enkel de voertuigen die aan de strenge eisen voldoen worden door TopUsed te koop aangeboden.


De MAN Vrachtwagens - De beste in hun klasse

MAN TGL - De wendbare
Enorme wendbaarheid bij elke toepassing: maximale nuttige last, hoge laadcapaciteit en laag brandstofverbruik maken onze MAN TGL tot een echt multitalent dat bij regionaal gebruik net zo goed voor de dag komt als in de bouw of in het klassieke distributieverkeer.

MAN TGM - De allrounder
De MAN TGM herdefinieert rendement in het middelzware tractie- en distributieverkeer: uitgerust met een geoptimaliseerde aandrijvingsstang zorgt hij ervoor dat u comfortabel en zuinig onderweg bent.

MAN TGS - De doorzetter
De MAN TGS is uitzonderlijk flexibel: of het nu gaat om zwaar korteafstandsverkeer en distributietransport, op het bouwterrein, voor regionaal verkeer of als specialist met een moeilijke missie - onze sterke alleskunner maakt gegarandeerd in elke uitvoering indruk.

MAN TGX - Zeer efficiënt
Meer vermogen en nog hogere efficiëntie: de MAN TGX bewijst dat laag verbruik en optimaal krachtgebruik geen tegenstellingen hoeven te zijn