Uw volgende tweedehands bus vindt u bij MAN TopUsed

Aanbod bekijken

Uw volgende tweedehands bus vindt u bij MAN TopUsed

Met een ruim aanbod aan kwalitatieve tweedehands MAN & Neoplan voertuigen is MAN TopUsed België de referentie in tweedehands MAN & Neoplan bussen. Wij bieden u de juiste tweedehands bus en/of coach tegen de beste prijs, complete service en een snelle levering

Waarom kiezen voor een tweedehands bus van MAN TopUsed?

Ruim aanbod tweedehands bussen

Ruim aanbod tweedehands bussen

MAN TopUsed beschikt over een ruim aanbod aan jonge tweedehands MAN & Neoplan bussen. Van MAN Lion's Coach tot Neoplan Skyliner, bij MAN TopUsed kunt u terecht voor een kwalitatief tweedehands voertuig dat geschikt is voor ieder soort personenvervoer.

MAN TopUsed Center

MAN TopUsed Center

Het MAN TopUsed center is gelegen vlak naast het invoerdersgebouw van MAN Truck & Bus België. In het TopUsed center wordt u geholpen door een gemotiveerd team dat u met kennis van zaken begeleid naar uw ideale tweedehands bus.

Checked.Certified.Trusted

Checked.Certified.Trusted

Checked. Certified. Trusted. Daar staat MAN TopUsed dagdagelijks voor. Ieder voertuig dat bij MAN TopUsed binnenkomt ondergaat eerst een grondige screening op kwaliteit. Enkel de voertuigen die aan de strenge eisen voldoen worden door TopUsed te koop aangeboden.


De MAN & Neoplan bussen - De beste in hun klasse

MAN Lion's Coach - Rijdynamiek gecombineerd met efficiëntie
Met onze Lion's Coach reis- en langeafstandsbussen rijdt u nu nog comfortabeler, betrouwbaarder, veiliger en efficiënter. De MAN Lion's Coach is voor u niet alleen een veilige investering, maar verzekert u ook van maximale veiligheid van alle inzittenden. Daarvoor zorgen innovatieve assistentiesystemen, het torsiebestendige frame met brandbeveiliging en de grotere dakluiken voor een nog eenvoudigere uitgang bij noodgevallen.

Neoplan - Rijdende luxe
Verwen uw passagiers met ongekende luxe. De Neoplan bussen zijn een combinatie van design, innovatie & exclusiviteit. 

Kiezen voor Neoplan is dus kiezen voor luxe, zekerheid & veiligheid.