MAN TGE - Beste bestelwagen van 2019

Eind juni werd de MAN TGE tijdens "Best of Van" in het Waerboomhof te Groot-Bijgaarden verkozen tot 'Best Professional VAN' van 2019. 

Door deze verkiezing mag de truck onder de bestelwagens zichzelf een jaar lang 'Beste bestelwagen van 2019' noemen. Best of VAN heeft als ambitie de sector van de lichte bedrijfsvoertuigen een positief imago te geven door zijn beste vertegenwoordigers in de bloemetjes te zetten aan de hand van meerdere awards.

Sinds de introductie van de MAN TGE bestelwagen in 2017, weet MAN meer en meer een prominente plaats in te nemen op de markt van de lichte bedrijfsvoertuigen wat uiteraard betekent dat MAN niet mocht ontbreken tijdens dit sectorevent, met dit prachtige resultaat als opbrengst.

Kort na de verkiezing tot 'Best Professional VAN' werd onderstaand interview afgenomen met Mikael Van Cauter, Sales Manager LCV bij MAN Truck & Bus België en werd hem gevraagd hoe het komt dat de MAN TGE werd verkozen tot beste bestelwagen van 2019


MAN TGE - De truck onder de bestelwagens

Heb jij al gehoord van deze vrachtwagen?

De MAN TGE is de truck onder de bestelwagens. Dit veelzijdige voertuig van MAN is gemaakt voor iedere toepassing, ongeacht wat uw werkzaamheden zijn.

Dankzij de jarenlange ervaring van MAN met commerciële voertuigen is de MAN TGE beschikbaar in een ontelbaar aantal op- & ombouwvarianten, waardoor we kunnen beantwoorden op iedere transportvraag.

Ontdek via onderstaande knop alles over de MAN TGE.