MAN eTGE, vanaf €670/maand (excl. BTW)

Elektrisch rijden kan voor iedereen, nu met GRATIS 3-fasen lader

Brochure downloaden

Elektrische transportoplossingen nu binnen handbereik. Uw MAN eTGE vanaf €670/maand*

De toekomst start vandaag. Het stadsverkeer en stedelijke logistiek veranderen continu. De bevolking groeit, schadelijke stoffen en geluidsniveaus treden op de voorgrond en discussies over nul-emissiezones voeren de toon. Gelijktijdig nemen echter de taken en de eisen in het goederen- en distributieverkeer verder toe. Om aan huidige en toekomstige transportoplossingen te blijven voldoen is een andere denkwijze in de maatschappij noodzakelijk.

Maak kennis met de MAN eTGE - De 100% elektrische bestelwagen van MAN die nagenoeg geruisloos rijdt zonder schadelijke uitstoot voor het milieu. Met de eTGE levert u een belangrijke bijdrage aan een gezond en leefbaar stadsklimaat.

Elektrisch rijden - De cijfers bewijzen het

Wanneer het op elektrisch rijden aankomt, zijn cijfers cruciaal. Die cijfers bewijzen dat de MAN eTGE dé ideale partner is voor het stadsverkeer van vandaag en morgen. De MAN eTGE is, met een aandrijving van 136pk, quasi gelijkwaardig aan de modellen met een dieselmotor, maar dan zonder enige vorm van uitstoot. Daarnaast is de eTGE op het vlak van snelheid volledig aangepast aan het hedendaagse stadsverkeer. Dankzij de maximale snelheid van 90 km/u komt de eTGE zo volledig tot zijn recht in de stad.

Het bijkomend voordeel van elektrisch rijden? Er hoeft geen millimeter aan laadruimte te worden ingeleverd. De eTGE biedt u tot 10,7m³ ruimte voor kisten, planken, apparaten en nog veel meer. U kunt dus op net zoveel laadruimte rekenen als bij de dieselvariant.

De stille aandrijving van de MAN eTGE is uitermate geschikt voor gebruik in het binnenstedelijk verkeer. Met een actieradius van 170 werkelijk gereden kilometers, is de eTGE bovendien dé absolute koploper onder de elektrische bestelwagens met deze afmetingen en laadruimte.


Er is al een MAN eTGE vanaf €670/maand*

Rijd nu met uw MAN eTGE vanaf €670/maand* en ontvang bij een bestelling t/m 28/02/21 uw 3-fasen lader (waarde €800 excl. BTW) volledig gratis. Met deze snellader bent u op minder dan 5  uur opnieuw de baan op, met volledige capaciteit.

De MAN eTGE is meteen leverbaar uit stock, waardoor u nog dit jaar kan profiteren van de verhoogde investeringsaftrek.


Elektrisch rijden in de praktijk

De stille aandrijving van  de MAN eTGE is uitermate geschikt voor gebruik in het binnenstedelijk verkeer. Door de steeds evoluerende vereisten van het stadsverkeer, is een nieuwe, energiezuinige oplossing noodzakelijk. In onderstaande film wordt het snel duidelijk dat elektrisch rijden qua rijgedrag niet veel verschilt van rijden met een dieselmotor.


Investeer in uw toekomst en ontdek zelf de voordelen van de MAN eTGE.

De MAN eTGE is meteen leverbaar uit stock, waardoor u nog dit jaar kan profiteren van de verhoogde investeringsaftrek. Download de brochure via onderstaande knop.

Download brochure

Een elektrische bestelwagen? Download de brochure

Brochure downloaden

*Actie geldig van 01/11/2020 t.e.m. 28/02/2020. Aanbieding voorbehouden aan professionelen voor een contract in Verhuur op Lange Termijn, zonder services, met een looptijd 36 maanden en 10.000 kilometer/jaar. Aanbod enkel geldig voertuigen die in België worden ingeschreven. Actie niet cumuleerbaar met andere specifieke voorwaarden van MAN Financial Services. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door MAN Financial Services. MAN Financial Services is een commerciële benaming van D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.), met maatschappelijke zetel te Leuvensesteenweg 679 – 3071 Kortenberg – België – RPR Leuven KBO 0402623937. D’Ieteren Lease n.v., (FSMA 20172A) is een niet verbonden verzekeringsagent van P&V Verzekeringen cvba (code 0058).​