MAN TGE: uitbreiding van de MAN familie

Met trots presenteren wij de nieuwe bestelwagen van MAN. De MAN TGE. Met de komst van de MAN TGE krijgt de MAN-bedrijfswagenrange een belangrijke boost en is MAN een full-range aanbieder van bedrijfswagens tussen 3 en 50 ton. Bij de ontwikkeling van de MAN TGE stond het teamwork tussen klanten, opbouwers, sales en service centraal. Hiermee bieden wij u een bestelwagen met een optimale gebruikswaarde gedurende zijn gehele levensduur.

Een veelzijdig voertuig – de nieuwe bedrijfswagen van MAN

Aanpassingsvermogen zit in de genen van de MAN bedrijfswagens. Dankzij het brede aanbod van carrosserie varianten is de MAN TGE goed uitgerust voor elke taak. Maar de nieuwe MAN bestelwagen biedt u nog veel meer: ​​met meer dan 100 jaar ervaring in bedrijfsvoertuigen profiteert u van de zakelijke services van de MAN organisatie. Het MAN dealernetwerk staat bekend om hun ongecompliceerde hulp - zelfs zonder afspraak -, snelle assistentie bij noodgevallen in het weekend of ’s nachts én lange openingstijden. Bij die services ligt de focus zowel op de auto, als op flexibele onderhouds- en reparatiecontracten. Verlenging van garantie, mobiliteitsgarantie en 24-uurs pechhulp door heel Europa, ongeacht de leeftijd van het voertuig, voltooien het aanbod aan werkplaatsservices.

De juiste versie voor iedere toepassing

Wat krijg je als je een lichte bedrijfswagen van MAN koopt? De nieuwe MAN TGE - niet alleen een busje, maar een betrouwbare partner voor al uw dagelijkse werkzaamheden. 

MAN TGE Gesloten Bestelwagen

MAN TGE Gesloten Bestelwagen

De MAN TGE gesloten bestelwagen (eventueel ook als aannemersuitvoering) beschikt over optimale laadruimte afmetingen, ladingzekerheidsopties en een uitmuntende laadcapaciteit. Dankzij verschillende dak varianten - standaard, hoog en super hoog - biedt de TGE ook een optimaal laadvolume van maximaal 18,4 m3.

MAN TGE Combi

MAN TGE Combi

De MAN TGE Combi biedt ruimte aan bijna alles en iedereen: het bagage compartiment biedt meer dan genoeg ruimte aan grote stukken bagage en voorwerpen en de passagiersruimte biedt riant plaats aan personen. Van een tourgroep tot aan een montageteam, de MAN TGE Combi kan worden uitgerust met zitplaatsen voor maximaal negen personen.

MAN TGE Chassis Cabine

MAN TGE Chassis Cabine

De zeer robuuste Chassis (dubbele) Cabine varianten van de TGE bieden, mede dankzij het maximale GVW van 5,5 ton, een perfecte basis voor vrijwel elke opbouw. In combinatie met de voor, vier- of achterwielaandrijving, optioneel leverbaar met een volautomatische transmissie, kan de TGE ook voor ieder doeleinde worden ingezet.

Uw idee, onze oplossing

Als u wilt dat uw bedrijfswagen stoerder is dan de anderen. Beter geschikt voor uw werk. Praktischer, Langer, Sterker, Opvallender. Dan hebben wij de oplossing voor u. De MAN TGE kan precies naar uw wensen worden aangepast - een kipper of een skylifter, van ambulance tot aan een mobiele werkplaats. Aanpassingsvermogen zit in de genen van de MAN bedrijfswagens. Dankzij het brede aanbod van carrosserie varianten is de MAN TGE goed uitgerust voor elke taak.

U zegt wat, wij vertellen u hoe.

Veelzijdige en efficiënte motoren

Met de MAN TGE introduceert MAN een compleet nieuwe generatie dieselmotoren waarbij een lange levensduur en betrouwbaarheid uitgebreid getest is. De krachtige viercilinder is speciaal ontwikkeld met het oog op de ‘zware’ vereisten die aan een bedrijfswagen gesteld worden.

De reeks 1.968 cc motoren bestaat uit vermogensvarianten van:

  • 75 kW/102 pk
  • 90 kW/122 pk,
  • 103 kW/140 pk
  • 130 kW/177 pk

U kunt daarbij kiezen uit voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving. Deze varianten zijn ook nog eens te verkrijgen met een handgeschakelde zes versnellingsbak of een 8-traps volautomaat.


MAN TGE Bestelwagen

Brochure

Download de brochure

Technische gegevens

Download technische gegevens