Optimale laadcapaciteit mét een niet te missen prijsvoordeel

Uw MAN TGE chassis-cabine met Junge opbouwkast, nu (*) inclusief GRATIS Dhollandia laadklep 750kg (waarde €4.860 excl. BTW)

De MAN TGE is de krachtpatser bij uitstek voor al uw transportopdrachten en weet als chassis-cabine de ideale prijs/kwaliteitsverhouding te combineren met een maximale opbouwflexibiliteit. Uitgerust met een Junge opbouwkast, rechtstreeks af fabriek, is de MAN TGE de perfecte oplossing, ook voor uw business. De Dhollandia laadklep van 750kg maakt het plaatje compleet en zorgt voor optimaal laad- en loscomfort.

Dankzij deze nieuwe samenwerking kan het MAN voertuig volledig op uw maat worden afgestemd, volgens onze gekende MAN kwaliteitsstandaarden maar zonder ellenlange wachttijden.

Opteert u nu voor deze MAN TGE met Junge opbouwkast, dan krijgt u de Dhollandia laadklep van 750kg, ter waarde van €4.860 excl. BTW, er volledig gratis bij (*). Het perfecte moment om uw slag te slaan, niet?


(*) Actie geldig tot en met 15/09/2020. Voor verdere informatie met betrekking tot deze actie en voor de volledige voertuigconfiguratie kunt u terecht bij uw MAN concessiehouder.


Laat deze kans niet liggen en rijd binnenkort met uw MAN TGE chassis-cabine aan niet te missen voorwaarden!