De MAN TGE Bestelwagen

Groots in prestaties, MAN Truckservice inbegrepen. Profiteer nu van onze exclusieve salonacties!

Adviesgesprek aanvragen

Uw MAN TGE bestelwagen brengt uw business in vervoering, betrouwbaar en nu tijdelijk nog kostenefficiënter.

Grijp nu uw kans en word de trotse eigenaar van de MAN TGE, de truck onder de bestelwagens, aan niet te missen salonvoorwaarden! Het ontbreken van een fysiek Salon weerhoudt ons niet u de beste voordelen te bieden op het hele MAN TGE gamma. Beschikbaar in de meest uiteenlopende configuraties en motorisaties (tot zelfs 100% elektrisch bij de eTGE) is de MAN TGE het antwoord op al uw transporttaken waarbij flexibiliteit, laadcapaciteit en wendbaarheid centraal staan.

De MAN TGE. De truck onder de bestelwagens.

In 2019 verkozen tot de Beste Bestelwagen van het Jaar verbaast de MAN TGE vriend en vijand met zijn rijkelijke standaarduitrusting en haast onuitputtelijke scala aan op- en ombouwvarianten. Of u nu in de distributiesector opereert of in de bouw werkzaam bent, in het MAN TGE gamma vindt ook u ongetwijfeld de perfecte match. Voeg daar de alom gekende MAN kwaliteit en het uiterst flexibele servicenetwerk aan toe, en u weet dat u juiste keuze maakt.


Uw MAN TGE aan salonvoorwaarden. Gratis verlengde garantie tot 36 maanden en financiering aan 0,99% (*)

Neem vandaag nog contact met ons op en wij vertellen er u graag alles over, in alle veiligheid en geheel vrijblijvend. U kan genieten van volgende aanbiedingen (*):

  • Financiële leasing en renting aan 0,99% JKP (duurtijd 36 – 48 – 60 maanden)
  • Verlengde garantie op het volledige voertuig gedurende 36 maanden of tot 90.000 km
  • MAN eTGE elektrische bestelwagen vanaf €670/maand
  • Truckservice tijdens de levensduur van het voertuig


*Actie geldig van 01/12/2020 t.e.m. 28/02/2021. Aanbieding voorbehouden aan professionelen voor een contract in Financiële leasing en Renting, met een looptijd 36, 48 of 60 maanden. Aanbod enkel geldig voertuigen die in België worden ingeschreven. Actie niet cumuleerbaar met andere specifieke voorwaarden van MAN Financial Services. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door MAN Financial Services. MAN Financial Services is een commerciële benaming van D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.), met maatschappelijke zetel te Leuvensesteenweg 679 – 3071 Kortenberg – België – RPR Leuven KBO 0402623937. D’Ieteren Lease n.v., (FSMA 20172A) is een niet verbonden verzekeringsagent van P&V Verzekeringen cvba (code 0058).