Welkom bij MAN TopUsed België

Bent u op zoek naar een tweedehands bedrijfsvoertuig?

Met een ruim aanbod aan kwalitatieve tweedehands MAN voertuigen is MAN TopUsed België de referentie in tweedehands MAN vrachtwagens, bestelwagens & bussen. Wij bieden u het juiste tweedehands bedrijfsvoertuig tegen de beste prijs, complete service en een snelle levering.

MAN TopUsed België heeft een jarenlange ervaring in de wereldwijde import en export van gebruikte MAN voertuigen. Ben u op zoek naar een kwalitatief tweedehands bedrijfsvoertuig? Bekijk dan zeker eens het huidge MAN TopUsed aanbod vrachtwagens, bestelwagens en bussen.

Wat is MAN TopUsed?

MAN TopUsed is de tweedehands afdeling van MAN Truck & Bus België.TopUsed verdeelt jonge tweedehands vrachtwagens, bestelwagens en bussen die qua betrouwbaarheid en service te vergelijken zijn met nieuwe  voertuigen.

U kan als klant met even veel vertrouwen een gebruikte trekker of bakwagen aankopen, al was het een nieuw bedrijfsvoertuig. Het gros van de MAN TopUsed voertuigen is afkomstig uit de buyback vloot, ieder voertuig wordt bij binnenkomst grondig gecontroleerd en waar nodig hersteld. Op ieder voertuig kan u bovendien opteren voor een garantie tot 36 maanden.

Daarnaast kan u bij MAN TopUsed terecht voor verschillende financieringsmogelijkheden en leasingformules. Met een eigen vloot van 100 Rental voertuigen (zowel trekkers, als bakwagens als bestelwagens) kunt u ook op een korte of lange termijn een kwalitatief MAN voertuig huren.

Wat zeggen klanten over MAN TopUsed?

“Door een plotse toename in de workload had ik snel een betrouwbare vrachtwagen nodig. Via een zakenrelatie kwam ik in contact met MAN TopUsed en werd ik efficiënt en vakkundig uit de nood geholpen. Ik rijd intussen drie maanden met m’n zo goed als nieuwe MAN TGX en heb er nog geen seconde spijt van gehad!”

“Als je, net zoals ik, waar voor je geld wilt, is MAN TopUsed de logische keuze. Ieder voertuig wordt volledig gescreend en krijgt pas het TopUsed kwaliteitslabel als het tiptop in orde is, uitgebreide garantie inbegrepen. Zo rijd je ook prijsbewust met een echte MAN.”

“’We hebben net onze vijfde MAN TopUsed truck toegevoegd aan onze vloot en zijn nog steeds ten volle overtuigd van de product- en servicekwaliteit. Intussen is MAN TopUsed een echte partner geworden die perfect onze wensen kan inschatten. Een aanrader!”

Waar mag u zich aan verwachten bij de keuze voor een MAN TopUsed tweedehands voertuig?

Met MAN TopUsed kiest u resoluut voor de onbetwiste MAN kwaliteit bij de aanschaf van uw tweedehands voertuig. Welk voertuig u ook zoekt, het uitgebreide MAN TopUsed aanbod heeft ongetwijfeld de perfecte match voor u.

De belangrijkste voordelen:

  • Gecertificeerde MAN kwaliteit met het MAN TopUsed kwaliteitslabel (screening volgens vast gedefinieerde checklist)
  • Flexibele en competente serviceverlening via het MAN dealer netwerk
  • Uitgebreide garantieformules tot 36 maanden
  • Financierings- en leasingformules op uw maat

Hoe gaat MAN TopUsed te werk?

Bekijk het huidige MAN TopUsed aanbod

Het huidige aanbod MAN TopUsed tweedehands vrachtwagens, bestelwagens en bussen kunt u online bekijken. Interesse in een bepaald voertuig? Vraag dan een offerte aan, neem contact met ons op of reserveer jouw gewenst voertuig eenvoudig online.

Tweedehands vrachtwagens

Bekijk tweedehands vrachtwagens

Tweedehands bestelwagens

Bekijk tweedehands bestelwagens

Tweedehands bus & coach

Bekijk tweedehands bussen

MAN TopUsed garantie

Opteer voor gemoedsrust dankzij de MAN TopUsed garantie en kies zelf de serviceomvang die het best bij uw transportactiviteiten past. Wat u ook verkiest, u wordt snel, flexibel en geheel betrouwbaar verder geholpen via het MAN dealernetwerk. Ontdek hier alles over de MAN TopUsed garantie.


U bent steeds welkom in het MAN TopUsed Center

Het MAN TopUsed center is gelegen vlak naast het invoerdersgebouw van MAN Truck & Bus België. In het TopUsed center wordt u geholpen door een gemotiveerd team dat u met kennis van zaken begeleid naar uw ideale tweedehands vrachtwagen, bestelwagen of bus.


Bekijk het huidige aanbod tweedehands MAN TopUsed bedrijfsvoertuigen

Tweedehands vrachtwagens

Bekijk tweedehands vrachtwagens

Tweedehands bestelwagens

Bekijk tweedehands bestelwagens

Bekijk tweedehands bus & coach

Bekijk tweedehands bus & coach

TopUsed Facebook

Mis geen enkele MAN TopUsed update via onze Facebookpagina

Naar Facebook

Youtube

Bekijk video's van alle TopUsed voertuigen op voorraad.

Naar Youtube