Welkom bij MAN TopUsed België

Bent u op zoek naar een tweedehands bedrijfsvoertuig?

Met een ruim aanbod aan kwalitatieve tweedehands MAN voertuigen is MAN TopUsed België de referentie in tweedehands MAN vrachtwagens, bestelwagens & bussen. Wij bieden u het juiste tweedehands bedrijfsvoertuig tegen de beste prijs, complete service en een snelle levering.

MAN TopUsed België heeft een jarenlange ervaring in de wereldwijde import en export van gebruikte MAN voertuigen. Ben u op zoek naar een kwalitatief tweedehands bedrijfsvoertuig? Bekijk dan zeker eens het huidge MAN TopUsed aanbod vrachtwagens, bestelwagens en bussen.

Wat is MAN TopUsed?

MAN TopUsed is de tweedehands afdeling van MAN Truck & Bus België.TopUsed verdeelt jonge tweedehands vrachtwagens, bestelwagens en bussen die qua betrouwbaarheid en service te vergelijken zijn met nieuwe  voertuigen.

U kan als klant met even veel vertrouwen een gebruikte trekker of bakwagen aankopen, al was het een nieuw bedrijfsvoertuig. Het gros van de MAN TopUsed voertuigen is afkomstig uit de buyback vloot, ieder voertuig wordt bij binnenkomst grondig gecontroleerd en waar nodig hersteld. Op ieder voertuig kan u bovendien opteren voor een garantie tot 36 maanden.

Daarnaast kan u bij MAN TopUsed terecht voor verschillende financieringsmogelijkheden en leasingformules. Met een eigen vloot van 100 Rental voertuigen (zowel trekkers, als bakwagens als bestelwagens) kunt u ook op een korte of lange termijn een kwalitatief MAN voertuig huren.