MAN Driver-App

Vereenvoudig en digitaliseer de dagelijkse werkzaamheden van uw bestuurder(s)

Download App

De MAN Driver-app begeleidt de vrachtwagenbestuurders op intelligente en moderne wijze tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Met de functies zoals MAN steunpuntzoekfunctie, de digitale schademelding, de vereenvoudigde identificatie van controlelampjes en schakelaars dankzij visuele symboolherkenning vereenvoudigt de MAN Driver-app de dagelijkse uitdagingen en staat ook bij pech onderweg met waardevolle tips terzijde.

Door de smartphone van de bestuurder via een intelligente koppeling op het RIO Platform aan te sluiten, kan relevante informatie naar de voertuigparkmanager worden gestuurd. De voertuigparkmanager kan deze dienovereenkomstig inzien en naar de in MAN ServiceCare gekozen werkplaats digitaal doorsturen.

 

Controleer uw vrachtwagen voor vertrek

Controleer met de MAN Driver-app uw vrachtwagen voor vertrek & krijg een melding bij eventuele schade. Met de app kunt u ook schakelaars in de bestuurderscabine scannen en meer informatie krijgen over de functie en werking. Daarnaast ontvangt u alle meldingen via het RIO-platform meteen op u computer.

Ontdek de werking van de MAN Driver-app in onderstaande video.


Een overzicht van de functies

Schademelding en ondersteuning van de pre-departure check - Voor vertrek en indien nodig kunt u als bestuurder schade en gebreken aan het voertuig snel en eenvoudig via de app documenteren en de historie ervan oproepen. De geïdentificeerde schade kunnen door de voertuigparkmanager via het RIO Platform overzichtelijk per voertuig worden ingezien.

Snelstartgids - Als bestuurder kunt u geselecteerde schakelaars en controlelampjes in het voertuig (voor TGX vanaf Euro 6 en bouwjaar 2018) scannen en onmiddellijk functietoelichtingen en eventueel aanbevolen handelingen als tekst ontvangen en via de spraakfunctie laten voorlezen.

MAN netwerk - De app toont de bestuurder altijd het dichtstbijzijnde MAN servicenetwerk. Zo kan veel tijd worden bespaart en kan het volgende bezoek aan de werkplaats optimaal aan de routeplanning worden aangepast.

MAN Trucker’s World News - Met de app kunt u als bestuurder op elk moment interessant nieuws over de club en uit de truckerswereld ontvangen.

MAN Mobile24-pechhulp - Als bestuurder kunt u in de app op elk moment zien waar u zich op dat moment bevindt. Bij pech onderweg kunt u via de app de MAN Mobile24-pechhulp inschakelen en via statusupdates ervaart u wanneer de pechhulp bij u ter plaatse is.


Download

De gratis app is speciaal voor bestuurders van MAN Trucks en vindt u als AndroidTM2-versie in Google PlayTM3 of als iOS®4-versie in de App Store.