Hartelijk bedankt voor uw aanvraag. We hebben deze goed ontvangen.

We contacteren u spoedig om u een op maat gemaakte offerte te bezorgen

We hebben de aanvraag voor de door u aangeduide voertuigen goed ontvangen. U zal spoedig worden gecontacteerd door een verantwoordelijke uit uw regio om u een op maat gemaakte offerte te bezorgen.


Dit kan u waarschijnlijk ook interesseren...

Belgische première van de nieuwe MAN vrachtwagens tijdens de Truck Trial.

Ontdek, in première op Belgische bodem, de volledig nieuw ontwikkelde generatie MAN vrachtwagens tijdens de Truck Trial. Consequent speelt deze in op de veranderende vereisten van de transportsector en chauffeurs en vestigt zo nieuwe normen voor - onder meer - rijhulpsystemen, bestuurdersoriëntatie en digitale netwerking.

De nieuwe generatie vrachtwagens is gemaakt door en voor de belangrijkste schakel in de transportwereld - de chauffeur - door te kijken en te luisteren naar wat zij precies verlangen van een vrachtwagen. Naast het nog dynamischere uiterlijk, onmiskenbaar MAN, werd het cabine interieur volledig hertekend met meer bewegingsvrijheid en intelligente bedieningsfuncties die het de chauffeur makkelijker maken.

Overtuig jezelf en breng zeker een bezoekje aan onze New MAN TG Booth! Onze MAN specialisten maken je graag wegwijs in de mogelijkheden en uitrustingen.

De Europa Truck Trial gaat door op zaterdag 16 en zondag 17 Mei 2020 in Mont-Saint-Guibert.