De nieuwe MAN Truck Generatie

MAN Truck & Bus introduceert voor het eerst in twintig jaar een volledig nieuw ontwikkelde generatie vrachtwagens, die consequent inspeelt op de veranderende vereisten van de transportsector en chauffeurs. Zo vestigt de nieuwe MAN generatie nieuwe normen voor - onder meer - rijhulpsystemen, bestuurdersoriëntatie en digitale netwerking.

De nieuwe generatie vrachtwagens is gemaakt door en voor de belangrijkste schakel in de transportwereld: de chauffeur. Door te kijken en te luisteren naar wat chauffeurs precies verlangen van een vrachtwagen, hebben we een generatie vrachtwagens ontwikkeld die perfect voldoen aan wat een chauffeur nodig heeft: perfectie op maat van de bestuurder.

Ontdek de nieuwe MAN Truck generatie

MAN TGX

De nieuwe MAN TGX.
Succesvol op de grote afstand.


Ontdek de nieuwe MAN TGX: de perfecte truck voor het langeafstandsverkeer dankzij de ergonomische cockpit, efficiënte aandrijflijn en slimme hulpsystemen.


MAN TGS

De nieuwe MAN TGS.
Het liefste op de limiet.


Ontdek de nieuwe MAN TGS: de perfecte truck voor bouwterrein met een overzichtelijke cockpit, een ergonomische instap en met nieuwe bedieningselementen in het bestuurdersportier.


MAN TGM/TGL

De nieuwe MAN TGM en MAN TGL.
Aflevergaranties in het distributieverkeer.


Ontdek de nieuwe MAN TGM en MAN TGL: de perfecte trucks voor het distributieverkeer met ergonomische instap en een nieuwe cockpit.


Geen enkele update over de nieuwe MAN Truck generatie missen?

Geen enkele update over de nieuwe MAN Truck generatie missen? 

Klik op onderstaande knop en wij zorgen ervoor dat u geen enkele update over de nieuwe MAN Truck generatie hoeft te missen. Via e-mail houden we u op de hoogte van alle updates over de nieuwe MAN Truck generatie.


Nieuws & Blog

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en neem een kijkje achter de schermen

Een lancering om U tegen te zeggen

Een lancering om U tegen te zeggen

12 miljoen werkuren werden in de nieuwe MAN Truck generatie geïnvesteerd, met als absoluut hoogtepunt een lancering om U tegen te zeggen in het Spaanse Bilbao.

Herbeleef de lancering van de nieuwe MAN Truck generatie.

Van ontwerp tot lancering

Van ontwerp tot lancering

Na vele jaren van hard werken, ontelbare uren van ontwikkeling, productie en testen was de nieuwe generatie MAN trucks klaar te worden gelanceerd. De nieuwe generatie vrachtwagens van MAN - het project in cijfers.

Lees van ontwerp tot lancering.


Contacteer ons

Vind een lokale MAN Dealer

Dealer zoeken

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Brochure downloaden

Nu downloaden