MAN xLion uitrustingspakketten

De nieuwe MAN XLION-uitrustingspakketten: uw MAN perfect voorbereid voor elke toepassing

Met onze nieuwe MAN XLION-uitrustingspakketten zijn onze MAN Trucks & bestelwagens perfect voorbereid voor elke toepassing - iedere dag opnieuw, in al uw werkzaamheden.

Onze MAN Trucks en bestelwagen leveren elke dag extreme prestaties. De trucks & bestelwagens overtuigen dankzij een groot uithoudingsvermogen, efficiënt krachtgebruik en absolute betrouwbaarheid in al uw werkzaamheden. Met de MAN XLION-uitrustingspakketten zijn onze MAN Trucks en bestelwagens perfect vooorbereid op de speciale eisen van uw branche. Op die manier leveren onze voertuigen aboslute topprestaties, of dit nu langeafstandsverkeer, distributieverkeer of de bouwwerf betreft.

Verzeker uzelf van een indrukwekkende verschijning: met onze top of the range trucks & bestelwagens met opvallende look, voorzien van XLION-logo en het optionele leeuwdesign.

Welke MAN XLION verkies jij?

Wat uw werkzaamheden ook zijn, de MAN xLion uitrustingspakketten zijn er voor iedereen, op ieder gewenst MAN-voertuig kan een xLion uitrustingspakket worden aangebracht.

MAN TGX XLION

MAN TGX XLION

Extreem betrouwbaar
De MAN TGX XLION heeft alles in huis voor maximale prestaties in het langeafstandsverkeer om op lange trajecten betrouwbaar voorop te rijden: tot 640 pk voor topprestaties en een uitgebreide topuitrusting op het gebied van veiligheid en comfort.
Bekijk hier de MAN TGX XLION.

MAN TGS XLION

MAN TGS XLION

Extreem sterk
Met de MAN TGS XLION overwint u zonder probleem de zwaarste etappes. Bij gebruik onder extreme voorwaarden toont hij al zijn kracht: sterk en uiterst veilig, speciaal voor gebruik op de bouwwerf.
Bekijk hier de MAN TGS XLION.

MAN TGM & TGL XLION

MAN TGM & TGL XLION

Extreem veelzijdig
Zo veelzijdig als de goederen die u vervoert: MAN TGM & TGL vrachtwagens met XLION-uitrustingspakket bieden u voor elke toepassing in het distributieverkeer het perfecte voertuig.
Bekijk hier de MAN TGM/TGL XLION.

MAN TGE XLION

MAN TGE XLION

Extreem transparant
Met de MAN TGE xLion is geen enkele transportvraag een probleem, dankzij de extreme transparantie van de TGE bestelwagen heeft u een krachtig voertuig ter beschikking die elke klus aankan.
Bekijk hier de MAN TGE XLION.


Wat zijn de MAN XLION packs?

De exclusieve uitrustingspakketten maken van elke MAN XLION Truck & bestelwagen het perfecte voertuig voor zijn werkzaamheden. Daarvoor hebben wij voor onze voertuigserie TGX, TGS, TGM, TGL & TGE telkens een top of the range pakket samengesteld. Alle uitrustingspakketten versterken optimaal de specifieke voordelen van onze voertuigen. Op deze manier profiteert u met elke MAN XLION Truck & bestelwagen van topprestaties bij voertuigprestatie, bestuurdersondersteuning en comfort aan boord.

Ontdek de inhoud van de MAN XLION packs per voertuig nu via onderstaande knoppen.

MAN TGX XLION

Naar MAN TGX XLION

MAN TGS XLION

NAAR MAN TGS XLION

MAN TGM/TGL XLION

NAAR MAN TGM/TGL XLION

MAN TGE XLION

NAAR MAN TGE XLION

Beleef MAN XLION in 3D

Ontdek de MAN XLION Trucks van alle zijden

Je kan onze MAN XLION Trucks nu beleven in 3D! Klik op onderstaande knop en beleef de XLION Trucks in 360°


Zelf uw MAN XLION samenstellen?

Staat joux MAN XLION straks op deze plek? 
Met onze Truck Configurator kunt u zelf uw eigen MAN XLION Truck samenstellen, volledig naar uw eigen wensen en behoeften. Om de XLION uitvoering te kiezen dient u op het einde van uw configuratie, onder het puntje "Speciale uitrusting" voor het MAN XLION-uitrustingspakket te kiezen. Daarna kunt u uw configuratie naar ons doorsturen, waarna u zal worden gecontacteerd om de door u opgemaakte configuratie te overlopen.


Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op

U wenst graag meer info te ontvangen over de MAN XLION packs voor onze Trucks of bestelwagens? 
Dat kan! Neem via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op & het MAN team informeert u graag verder over de MAN XLION packs.