Werken bij MAN

Vacatures bij MAN België


De wereld van MAN

De transport- en logistieke wereld staat voor heel wat uitdagingen, op economisch alsook ecologisch vlak, en innovaties volgen elkaar aan een recordtempo op. Om hier gepast op te reageren en zelfs altijd een stap vooruit te denken, werkt MAN vandaag al aan het transport van morgen. Dag na dag stellen wij de klant centraal en zetten we alles op alles om zijn transport zo efficiënt mogelijk te organiseren, van de configuratie van het bedrijfsvoertuig tot het onderhoudscontract, op zijn maat en volgens zijn verwachtingen. Zo fungeert MAN als een “facilitator” die de bedrijfsvoering van de klant vereenvoudigt, zodat hij zich op zijn core business kan concentreren.

MAN, een werkgever met zekerheid

Als ontwikkelaar en “leverancier” van transportoplossingen hebben we een grote verantwoordelijkheid, een verantwoordelijkheid die we graag ook in jouw handen leggen. Van medewerker after sales tot vrachtwagen mechanieker, steeds draag jij jouw steentje bij en werk je mee aan het transport van de toekomst. Zo kan ook jij jouw carrière een versnelling hoger schakelen. Als je bovendien weet dat MAN deel uitmaakt van de TRATON Group (eerder gekend als de Volkswagen Group), dan weet je meteen ook dat je opteert voor zekerheid bij een werkgever die je alle mogelijke kansen kan bieden.

Persoonlijke ontwikkeling

In een collegiale en open bedrijfscultuur werk je samen met jouw collega’s en kan je rekenen op tal van voordelen en opleidingsmogelijkheden. Bij MAN krijg je de kans om jouw talenten ten volle te ontwikkelen en te optimaliseren. Hier wordt immers niet enkel het bedrijf beter van, maar ook jij als individu. Ben je gedreven, staan initiatief nemen en team work hoog genoteerd op jouw bucket list? Dan ben jij wellicht de ideale match om onze teams te vervolledigen. Check snel onze vacatures en ontdek vandaag nog  jouw toekomstige job!

Het leven bij MAN
Heb je de geschikte vacature gevonden? Super! We kijken er naar uit om je bij het MAN-team te verwelkomen. Ben je benieuwd hoe het er gaan toe gaat bij MAN? Neem dan een kijkje achter de schermen via onze Instagrampagina (doorklikken naar HQ Life) & maak kennis met het dagelijkse leven bij MAN.